De onderstroom binnen families...

de plek die jij daarin inneemt

en jouw rol als begeleider.

Je wil jouw manier van leven verdiepen en inzicht krijgen in jouw familiesysteem en jouw plek daarbinnen. Je begeleidt graag mensen vanuit het systemisch gedachtengoed of je wil als familieopsteller aan het werk. Dan is deze 19-daagse opleiding Familieopstellingen iets voor jou!

Samen met mijn echtgenote Ingrid (Oog voor jou) organiseer ik deze opleiding in 9 blokken van 2 dagen (en een terugkomdag), waarin theorie afgewisseld wordt met veel praktisch oefenen. De groepsgrootte is max. 10 personen, zodat er voldoende mogelijkheid is voor iedereen om zelf ook opstellingen te begeleiden. Met 2 trainers bieden we je volop aandacht voor jouw opleidingsbehoeften. De opleiding vindt plaats in onze praktijk in Uden (met mogelijkheid voor overnachting). Wil je meer over ons weten? Klik dan op Ingrid of Toine

Alle facetten uit het leven, vanaf de baarmoeder, via je jeugd en volwassenheid tot aan de dood komen in verschillende blokken aan de orde. Daarbinnen ervaar je stap voor stap hoe die fases voor jou zijn (geweest). En natuurlijk leer je over de achtergrond van het systemisch werk, de gewetens, patronen en dynamieken, interventies, rituelen en 'helende zinnen'. We behandelen verschillende werkvormen, het systemisch interview en - het zeer belangrijke onderdeel - de innerlijke houding van de begeleider. Omdat het enorm belangrijk is om (als begeleider) dicht bij jezelf te zijn, besteden we veel aandacht aan lichaamswerk en bewustzijn. 

Vanaf blok 4 werken we naast de eigen thema's ook met gastcliënten, die je zelf uitnodigt uit jouw omgeving. En tussen de blokken door oefen je op eigen afspraak met je intervisiegroep. 'Learning by doing'.

 

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

 

Data en kosten opleiding (maart 2023 - februari 2024, vrijdag + zaterdag)

 

Klik hier voor overige informatie of neem contact met ons op.