Vanuit onrust naar nieuw evenwicht

Binnen je werkomgeving of thuis loop je tegen zaken aan. Er sluimert een bepaalde onrust. Je wilt je resultaten verbeteren of je beter verbinden met de mensen in je omgeving. Binnen je bedrijf of organisatie, je team, je werkzaamheden of in je privésituatie. Je hebt twijfels over ‘de volgende stap’, hoe om te gaan met je personeel en team, je carrièreplanning, je partner of je zoekt naar een beter evenwicht tussen werk en privé. Voor de zoektocht naar antwoorden neem je te weinig tijd of je weet niet waar te starten.

Hierbinnen werk ik als personal, business & systemisch coach. In vertrouwelijke individuele gesprekken komen we door mijn gerichte vragen en expertise snel tot de kern van het aandachtsgebied. Daarbij kijk ik zeker systemisch naar jouw situatie.

De antwoorden op je vragen zitten al in je. Ik ondersteun je om ze te vinden. Inzicht is belangrijk om tot een nieuw evenwicht te komen. Mogelijk wordt het eerst onrustiger om je heen. Indien nodig help ik je om bewuste keuzes te maken. Jij past je aan om zelf succesvol aan het roer van je eigen leven te staan en gelukkig te blijven of worden.

Zelf heb ik jarenlang succesvol als leidinggevende gewerkt en veel mogen leren. Ook als echtgenoot en vader heb ik mijn lessen gehad die ik graag met je deel.

Mede door mijn zakelijke gevarieerde achtergrond en vele gevoerde coachinggesprekken heb ik de ervaring en vaardigheden om jou te begeleiden.