Leve het leven!

Mijn leven ervaar ik als een cadeau. Zowel binnen mijn werk als privé houd ik ervan om naast de serieuze elementen, plezier te hebben en te genieten. Mijn passie is ‘mensen ondersteunen in hun ontwikkeling’. In contact met anderen voeg ik graag zuurstof toe door op zijn tijd onverwacht uit de hoek te komen. Het leven is te mooi om alleen maar serieus te zijn!

Ik ben getrouwd met mijn jeugdliefde Ingrid, vader van drie volwassen kinderen en ik ga zorgvuldig om met mijn lichaam (voeding en bewegen) en geest (lezen en trainingen). Na 7 jaar voorzitterschap van BIG Challenge ‘Farmers against cancer’ - onderdeel binnen Alpe d’HuZes/KWF - ben ik nog steeds volger en supporter van deze geweldige club.

Kenmerkend: Een realistische optimist met humor, die kansen creëert en beschikt over uitstekende luister- en communicatieve vaardigheden. Mensen voelen zich vaak snel veilig bij mij. Ik werk vanuit vertrouwen, rust en overzicht. Ben rechtdoorzee en confronterend indien nodig. 

Meer dan 25 jaar werkte ik als senior manager in de logistiek en als commercieel directeur. Heb gewerkt binnen verschillende typen organisaties (krijgsmacht, coöperatie, beursgenoteerd bedrijf) en heb leiding gegeven aan afdelingen van 15 medewerkers tot bedrijfsonderdelen met 200 medewerkers. Hierbinnen meer dan 12½ jaar samenwerking met zelfstandige ondernemers als dealernetwerk.
Klant- en marktgericht denken en werken zit in mijn DNA.

Sinds mijn opleiding tot familie- en organisatieopsteller (door Elmer Hendrix, Instituut Voor Systemisch Werk) leef en werk ik meer en meer vanuit dit fantastische gedachtengoed (systemisch werk). Veel van onze overtuigingen en gedragingen immers zijn terug te voeren op ons systeem van herkomst (vader en moeder).Opvallend vaak liggen daar de sleutels om vrijer door te kunnen in je eigen leven. En met een organisatieopstelling worden onzichtbare patronen binnen jouw bedrijf of organisatie snel inzichtelijk, waardoor je de kans hebt om hiermee in de praktijk aan de slag te gaan.