Wie ben ik?

Mijn naam is Ingrid van Toor en ik ben getrouwd met Toine. Samen hebben we drie kinderen, die inmiddels volwassen zijn.

We wonen in een huis met twee praktijkruimtes, een aan de voorkant van ons huis en eentje in de tuin. We geven er samen opstellingsdagen, cursusavonden met familieopstellingen en werken ook individueel met mensen. We geven ook cursussen in verbindende communicatie en organiseren weekenden voor stellen, moeder en dochter, vader en zoon, ouders met kinderen met een vorm van autisme.

Jarenlang heb ik als logopediste gewerkt met kinderen in het speciaal basisonderwijs. Ik heb in die jaren een autisme-specialisatie gedaan en heb in de afgelopen jaren gewerkt met kinderen met een arrangement.

Ik bied de kinderen op school extra begeleiding op sociaal-emotioneel vlak, op systemisch vlak en ik doe ook remedial teaching.

Sinds mijn opleiding tot systemisch coach, in de vorm van familieopstellingen en organisatieopstellingen vind ik meer dan voorheen voldoening in mijn werk.

Zowel in groepen als individueel ervaar ik het systemisch werk als heel puur en krachtig.

Ik ben graag in de natuur en wandel en fiets graag. Ik lees graag, spreek regelmatig af met vrienden en vriendinnen, ga graag naar het theater, op stap, de sauna en geef en ontvang graag een massage. Ik zit in een musicalgroep waar veel aandacht is voor improvisatie, acteren en zang.