Samenwerking

Centrum van Verbinders               Centrum van Verbinders

 

Vanuit passie, kennis en ervaring  voor en in systemisch werk dragen wij een steentje bij aan bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en groei. Omdat het leven zo veel mooier is wanneer je je eigen verhaal gaat (her)schrijven.

Ook staan wij u graag bij in het ontwikkelen van de complexiteit van organisatievraagstukken. Zichtbaar maken wat in de onderstroom organisatie speelt. Inzicht in organisaties, teams en projecten. Systemisch kijken, direct naar de kern.

 

Kom in beweging              Bullshift

 

‘Zonder beweging geen actie en zonder actie geen beweging!’ – Ton Delisse, oprichter

 Iedereen die om wat voor reden dan ook vastloopt in het leven en weer op weg geholpen wil worden, is welkom bij Bullshift. Of het nu gaat om huiselijk geweld, geldproblemen, verslaving, problemen op school of werk of in de relationele sfeer. Bij ons kun je – zonder afspraak - binnenlopen. Ontmoet gelijkgestemden, ervaringsdeskundigen én (sport)coaches. Leg je problemen op tafel en kom (letterlijk) in beweging. Of je nu gaat wandelen met de hond, een pot basketbal speelt óf liever een ‘kei’ zware training volgt, alles is mogelijk.

 

Stoelmassages          Logo Tijd voor Jezelf

In ons werk met stoelmassages werken wij samen met Mariëlle, Giovanni en Lisa van 'Tijd voor Jezelf' in Vlijmen. Door met meer masseurs en stoelen tegelijk te werken, bedienen wij grote groepen klanten. 

Levensstijl          Logo Alotz

Fijn dat jij iets aan jouw levensstijl wilt gaan doen. Misschien ben je al op de goede weg, maar heb je nog meer inspiratie nodig. Of je wilt het roer nu omgooien? Ik kan je daarbij helpen. Ik zoek gemotiveerde mensen die “echt” iets willen veranderen met hulp. 

We starten met een kennismakingsgesprek en daarna een intake. Samen komen we tot een voor jouw haalbaar plan. Daar houden we ons ook aan en gaan we het DOEN! 

Ik maak gebruik van een traject dat we samen aangaan. Dus geen gebruik van losse consulten. We willen samen een verandering van de juiste levensstijl bereiken!

Alotz of lifestyle, Lotte Verhoeven - van Nisselroy, Orthomoleculaire Therapeut, leefstijl coaching, training en advies.  

Toe aan een moment voor jezelf?   Logo Praktijk Lukkie! 

Kom opnieuw in verbinding met jouw basis, lijf en onderbewustzijn & vanuit daar op weg naar dat waar je diep van binnen naar verlangt.

Milou woont en werkt tegenwoordig in Cambridge (Canada) en geeft daar familieopstellingen en massages.