Samenwerking

Stoelmassages          Logo Tijd voor Jezelf

In ons werk met stoelmassages werken wij samen met Mariëlle, Giovanni en Lisa van 'Tijd voor Jezelf' in Vlijmen. Door met meer masseurs en stoelen tegelijk te werken, bedienen wij grote groepen klanten. 

Levensstijl          Logo Alotz

Fijn dat jij iets aan jouw levensstijl wilt gaan doen. Misschien ben je al op de goede weg, maar heb je nog meer inspiratie nodig. Of je wilt het roer nu omgooien? Ik kan je daarbij helpen. Ik zoek gemotiveerde mensen die “echt” iets willen veranderen met hulp. 

We starten met een kennismakingsgesprek en daarna een intake. Samen komen we tot een voor jouw haalbaar plan. Daar houden we ons ook aan en gaan we het DOEN! 

Ik maak gebruik van een traject dat we samen aangaan. Dus geen gebruik van losse consulten. We willen samen een verandering van de juiste levensstijl bereiken!

Alotz of lifestyle, Lotte Verhoeven - van Nisselroy, Orthomoleculaire Therapeut, leefstijl coaching, training en advies.  

Toe aan een moment voor jezelf?   Logo Praktijk Lukkie! 

Kom opnieuw in verbinding met jouw basis, lijf en onderbewustzijn & vanuit daar op weg naar dat waar je diep van binnen naar verlangt.

Milou woont en werkt in Amsterdam en is regelmatig in Uden om samen met ons familieopstellingen te begeleiden en om (duo-)massages te geven.