Wat klanten zeggen

Reviews over workshops familieopstellingen en over het Moeder - Dochter weekend:

 

Reacties van deelnemers aan een workshop of cursus familieopstellingen:

Ik wilde even laten weten dat de opstellingen me veel gebracht hebben ❀.
De ware liefde die ik nu voor mijn vader kan voelen is een groot geschenk. Schijnbaar is het zichtbaar want een ouder echtpaar gisteren zei dat ik zo lief voor mijn vader was. Mijn vader heeft dementie en ik weet zeker dat hij mijn liefde op zielenniveau voelt. Ik mag hem nu net als een klein kind zijn jas en handschoenen aandoen. Ben dankbaar dat ik er in zijn laatste levensfase zo voor hem mag en kan zijn.

Verder is er een "grauwe sluier van zwaarte en diepe eenzaamheid" die ik mijn leven lang heb gevoeld, verdwenen. Ook voel ik geen behoefte meer om met die "bezette" man/zielemaatje, contact te houden. Dankjewel hiervoor πŸ™πŸ»

Oh ja, ik had je al geschreven dat er veel verschoven was. Dit jaar is voor t eerst in mijn leven dat ik zin heb in kerst en het fijn heb met mezelf.
Dankjewel voor het mooiste kerstcadeau dat ik kan wensen πŸ™πŸ»πŸ˜‡β€. Voel dat ik op diepste niveau mijn ouders heb kunnen vergeven. Sindsdien voelt het leven lichter en dat ik ben thuis gekomen bij mezelf ❀

Annemarie

 

Ik kwam er goed binnen, had er veel zin in, keek er naar uit en werd heel vriendelijk welkom ontvangen. Ik had direct een goed gevoel. 

Het was zeer intens en bijzonder. Ik had mijn bedenkingen bij het zelf deelnemen in een opstelling voor een ander, ik wist immers niks van die persoon. Zo ongelooflijk om te mogen ervaren hoe die energie er gewoon is, je wordt echt "gestuurd". Het is tegelijk ook behoorlijk veel, veel emoties kwamen los, maar dat was voor mij ook de bedoeling. Erg fijne, liefdevolle begeleiding en niets hoeft. 

Toen ik wegliep was ik voldaan. Het had me zoveel rust opgeleverd, het is eigenlijk niet beschrijven in woorden. Zoveel inzichten en dingen echt doorbroken, dingen waar ik al jaren mee worstelde. 

In mijn familie is ook veel ingang gezet, onbewust. Mijn moeder lijkt wel "nieuw" en ook is er weer contact met mijn zusje. Waardevol en ik ben dan ook heel dankbaar voor deze dag πŸ€—

Je moet het echt zelf ervaren, om het te kunnen begrijpen, elke uitleg doet te kort. Magisch, bijzonder en voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel, mooie mensen πŸ™

M.

 

Ik was zondag na afloop heel moe.
Op weg naar de dansschool voelde ik ondanks alles heel veel rust. 
Ik kan me niet herinneren dat ik zoveel rust heb gevoeld.

S.

Review Moeder – Dochter Weekend:

Wat een mooie en dierbare ervaring, een heel weekend met je dochter op pad en samen werken aan wie we zijn, onze diepere gevoelens en onze afkomst. Een heel weekend ja, wij hebben gebruik mogen maken van de overnachtingsmogelijkheid. Een heel weekend onderdompelen in een fijne energie die veilig voelde om de diverse oefeningen die we hebben gedaan zonder weerstand te kunnen uitvoeren.

Oefeningen zoals opstellingen, gesprekjes, yoga en ook de eigen ruimte tussendoor om even naar buiten te gaan of even iets voor jezelf te doen.

De massage was heerlijk en wat een mooie verrassing de fotoreportage, ben nieuwsgierig naar het resultaatπŸ˜‰

Al met al een geslaagd en bijzonder weekend. 

En wat waren wij Bofkonten dat wij een privé weekend hadden. Echt helemaal Super!

Dank jullie wel Ingrid en Milou!