Massages

Ik geef naast vlindermassages en massages vanuit het hart ook stoelmassages.

De vlindermassage is een heerlijke massage voor zowel kind als volwassene. Deze massage is vooral op de rug en ruggengraat. Tijdens het masseren worden eventuele blokkades verminderd of opgelost waarbij soms wat emoties vrijkomen.

Samen met Milou geef ik duomassages, die heel fijn zijn voor ouder en kind, en voor partners. Tijdens deze vlindermassages spreken we soms ook systemische zinnen uit, die een helende werking kunnen hebben. Een systemische meditatie (een familieopstelling in de mind) maakt de werking van de massage nog helender. We stemmen altijd af wat wenselijk is, een massage in stilte of met meditatie. Wij bieden onze massages met systemische meditatie ook aan in de huisjes van de Holenberg en in de vlindertuin van charmecamping Hartje Groen in Schaijk.

De massage vanuit het hart is intuïtief. Het werkt ontspannend en haalt bepaalde spanningen uit het lichaam weg.

  • Na afloop van de massage bespreek ik kort wat mijn ervaringen waren tijdens het masseren en bespreken we eventuele tips en vragen.
  • Bij kinderen onder de 18 is de aanwezigheid van een ouder/voogd verplicht. 

Stoelmassages zijn een uitgelezen mogelijkheid om medewerkers tijdens hun werk op te laden. Even een kwartiertje ertussenuit om daarna weer met extra energie verder te werken.

Door samenwerking met onze partner is het ook mogelijk om grotere groepen te masseren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.